.bird-name-tree{margin:24px 0 40px}.bird-name-tree details{border-left:1px solid #c8c1b1;padding-left:16px;margin:8px 0}.bird-name-tree summary{cursor:pointer;padding:9px 4px;line-height:1.75;overflow-wrap:anywhere}.tree-order>summary{font-size:20px;font-weight:600}.tree-family>summary{font-size:16px;font-weight:600}.tree-latin{font-size:.85em;font-weight:400;color:#687164;margin-left:8px}.bird-name-tree ul{list-style:none;padding-left:16px;margin:4px 0 12px}.tree-species{margin:8px 0}.tree-species-label{padding:7px 4px}.tree-common{font-weight:600}.tree-english{font-size:14px}.bird-name-tree em{font-family:Georgia,serif;font-size:14px}.tree-subspecies{font-size:13px;color:#566154;padding:6px 4px;overflow-wrap:anywhere}.tree-photo-link{display:inline-block;margin-left:12px;font-size:12px;text-decoration:underline;text-underline-offset:4px}.tree-controls{display:flex;gap:18px}.tree-controls button{border:0;background:none;color:inherit;text-decoration:underline;text-underline-offset:4px;padding:8px 0;cursor:pointer}.bird-name-tree [hidden]{display:none!important}@media(max-width:640px){.bird-name-tree details{padding-left:9px}.bird-name-tree ul{padding-left:9px}.tree-order>summary{font-size:18px}.tree-family>summary{font-size:15px}.tree-photo-link{margin-left:5px}}
